Met onze meubelstoffen, voorzien wij al uw wensen

Meubelstoffen

De mogelijkheden in stof zijn eindeloos. Wat bij de meubelfabrikant onmogelijk lijkt, wordt bij ons gerealiseerd.

Wij volgen de laatste trends op meubel- en interieurgebied en adviseren u desgewenst bij uw keuze. Daarbij werken wij met de nieuwste technieken en zorgen we voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Neem voor al uw vragen contact met ons op of vul hiernaast het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Uw wensen en stijlvoorkeur staan voor ons centraal: we zorgen voor verbluffende resultaten.

Decoratiestoffen in allerlei kleuren

Decoratiestoffen

Bij ons decoratiestoffen afdelingen bieden wij een zeer ruim assortiment gordijn, vitrage, inbetweens stoffen aan. Decoratie stoffen worden wekelijks vernieuwd en aangevuld in de nieuwste kleuren en dessins. Alle decoratiestoffen zijn in verschillende breedtes en hoogtes te verkrijgen en grotendeels uit onze voorraad leverbaar.

Wij staan voor u klaar om voor u geheel kosteloos en vrijblijvend uit te rekenen wat u nodigt heeft. Tevens is er natuurlijk ook een mogelijkheid om uw gordijnen bij ons te laten maken door een zeer vakkundig atelier. Neem gerust even contact op voor deskundig advies of vul het contactformulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gordijnstoffen in alle maten, soorten en kleuren

Meubelstoffen

Wij hebben een hele ruime collectie aan gordijnstoffen, bij ons vindt u alle soorten stoffen zoals effen stoffen, motief stoffen, print stoffen of transparante stoffen. U kunt in ons uitgebreide assortiment kiezen voor gordijnen die goed te combineren zijn met de muren en de vloerbekleding of juist dat de gordijnen afsteken van de rest van de woninginrichting. Daarnaast kunt u kiezen voor een moderne, strakke, stoere, robuuste of juist een glamoureuze stijl voor de gordijnen. Neem contact op voor al uw vragen of vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


Vragen over interieurstoffen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.