Vouwgordijnen voor sfeer, warmte en nostalgie

Vouwgordijnen zijn op het gebied van hedendaagse raambekleding trendsettend. Bent u op zoek naar warmte, sfeer en een vleugje nostalgie? vraag dan  om deskundig advies van Dina Hagen.

Vouwgordijnen kunnen uitstekend gecombineerd worden met de sfeer, warmte en nostalgie die al in uw woning aanwezig is. Door ons enorm uitgebreid assortiment aan verschillende vouwgordijnen, maakt het bij ons niet uit of u nu van klassiek, modern of chic houdt, er is altijd een mogelijkheid om voor u de perfecte vouwgordijnen samen te stellen die aansluit bij uw interieur.

Vouwgordijnen als maatwerk afleveren

Vouwgordijnen op maat laten maken.

Het is van belang dat u zich prettig voelt bij uw raambekleding en daarom begrijpen wij ook dat u het prettig vind dat uw vouwgordijnen naadloos aansluit opelkaar. Door onze eigen professionele atelier kunnen wij alle soorten maten vouwgordijnen maken uit diverse soorten stoffen naar keuze.

Advies nodig over vouwgordijnen?

Dina Hagen biedt naast de verkoop van vouwgordijnen ook deskundig advies m.b.t. vouwgordijnen.

Wij snappen dat het moeilijk kan zijn bij het maken van keuze van een vouwgordijn. U kunt moeite hebben met het kiezen van een kleur, stof of het inmeten van vouwgordijn, wij weten hier raad mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van professionele advies. Neem gerust even contact met ons op of vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom vouwgordijnen?

  • Zijn eenvoudig te reinigen
  • Verschillende bedienings mogelijkheden
  • Doet het altijd goed

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.