MEUBELSTOFFEN

DECORATIESTOFFEN

GORDIJNSTOFFEN

VOUWGORDIJNEN

RAIL- & ROEDESYSTEMEN

BINNENZONWERING

CONTACT

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

DINA HAGEN ON TOUR

Besuchen Sie unseren Marktstand auf
dem Stoffmarkt in ganz Deutschland

 Termine anzeigen

RAAMJALOEZIEËN IN VERSCHILLENDE VORMEN EN MATEN

Dina Hagen heeft een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Raamdecoratie is dé sfeermaker in elk interieur. Maar u kunt ook terecht bij ons voor, Houten Jaloezieën, Aluminimum Jaloezieën, Rolgordijnen, Plissés en Duettes. Wij hebben voor ieder raam een passende oplossing.

HOUTEN JALOEZIEËN

Met houten jaloezieën speelt u eenvoudig met licht door de horizontale lamellen te kantelen en kan precies die sfeer gecreëerd worden die men wil, door ze te kantelen is uw privacy in uw woning of kantoor gewaarborgd.
De collectie bestaat uit lamelbreedtes van 25, 50 en 70 mm. Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met koord bediening en worden kleur gecoördineerd uitgevoerd. Houten jaloezieën vormen momenteel de trend. Dat is logisch, want houten jaloezieën ademen een warme sfeer en passen bij vrijwel elke inrichting.

ALUMINIUM JALOEZIEËN

Met horizontale jaloezieën voor de ramen creëert u in een handomdraai een sfeervolle uitstraling. Wij hebben een ruim assortiment horizontale lamellen van de hoogste kwaliteit. De jaloezieën worden speciaal voor u op maat gemaakt. Deze zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De meest gekozen maten zijn 25 mm en 50 mm.

Horizontale jaloezieën, de tijdloze klassieker

Jaloezieën zijn al jarenlang populair als raamdecoratie. Dankzij de horizontale lamellen, geven jaloezieën in het raam een verbredend effect aan de ruimte. U kunt horizontale jaloezieën dus heel goed gebruiken om uw wand groter te laten lijken en uw woonruimte breder.

De lamellen zijn draaibaar, dus u kunt zelf bepalen in hoeverre u het licht toelaat. Door de lichtinval tussen de horizontale lamellen ontstaat er een prachtig grafisch lijnenspel!  

Plissés en Duettes

De collectie bestaat uit transparante, semi-transparante, semi-verduisterende en verduisterende kwaliteiten voor een stijlvolle uitstraling. De bedieningsmogelijkheden zijn groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem. Dat wil zeggen dat u het plisségordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt bedienen. Hierdoor regelt u zelf de mate van inkijk en lichtinval.

Deze collectie biedt oneindig veel mogelijkheden voor een mooi en meer gepersonaliseerd resultaat. Gevarieerde systeem met meerdere mogelijkheden om zo tot de perfecte oplossing te komen voor elk raam.

Duettes

De collectie bestaat uit transparante, semi-transparante, semi-verduisterende en verduisterende kwaliteiten voor een stijlvolle uitstraling. De bedieningsmogelijkheden zijn groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem. Dat wil zeggen dat je het plisségordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt bedienen. Hierdoor regelt u zelf de mate van inkijk en lichtinval.

Deze collectie biedt oneindig veel mogelijkheden voor een mooi en meer gepersonaliseerd resultaat. Gevarieerde systeem met meerdere mogelijkheden om zo tot de perfecte oplossing te komen voor elk raam.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in diverse toepassingen, kleuren en dessins. Praktisch, mogelijk verduisterend en altijd even stijlvol.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE BINNENZONWERING?

Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

5 + 14 =