MEUBELSTOFFEN

DECORATIESTOFFEN

GORDIJNSTOFFEN

VOUWGORDIJNEN

RAIL- & ROEDESYSTEMEN

BINNENZONWERING

CONTACT

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

DINA HAGEN ON TOUR

Besuchen Sie unseren Marktstand auf
dem Stoffmarkt in ganz Deutschland

 Termine anzeigen

GORDIJNEN OF OVERGORDIJNEN: HELEMAAL NAAR WENS

De juiste gordijnen maken de ruimte helemaal af. Wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment? Dan hebben wij de exclusieve gordijnen die u zoekt, speciaal voor u gemaakt.

Gordijnen in alle soorten en maten zijn ons specialisme. Wij bieden een enorm breed assortiment aan gordijnen die u direct via ons kunt bestellen en kopen. Liever alleen een stof uitkiezen of u volledig laten adviseren door ons? Het kan allemaal.

GORDIJNEN OP MAAT

Maak gebruik van onze confectieatelier! Daar maken wij uw gordijnen op maat zoals u ze wilt hebben. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit gordijnen die gemaakt zijn van geweven, bedrukte of transparante stoffen. Gordijnen van Dina Hagen zullen uitstekend hangen in uw woonkamer, slaapkamer of waar dan ook in uw woning! 

GORDIJNEN MAKEN IS VAKWERK

Dat werk nemen wij u volledig uit handen, zodat u op maat gemaakte gordijnen in uw hele huis heeft hangen. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor een stijlvol eindresultaat. Voor advies of mogelijkheden m.b.t. gordijnen kunt u altijd contact opnemen of u vult hiernaast het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

WAAROM GORDIJNEN?

—  WARME UITSTRALING

—  ENGERIEBESPAREND

—  CREËREN RUST IN UW KAMER

WILT U MEER WETEN OVER ONZE MAATWERK GORDIJNEN?

Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

13 + 4 =