MEUBELSTOFFEN

DECORATIESTOFFEN

GORDIJNSTOFFEN

VOUWGORDIJNEN

RAIL- & ROEDESYSTEMEN

BINNENZONWERING

CONTACT

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

DINA HAGEN ON TOUR

Besuchen Sie unseren Marktstand auf
dem Stoffmarkt in ganz Deutschland

 Termine anzeigen

VOUWGORDIJNEN VOOR SFEER, WARMTE EN NOSTALGIE

Een terechte trend, zo kunnen we vouwgordijnen zeker wel noemen, Ze bieden warmte, sfeer en een vleugje nostalgie. Iets voor uw interieur? Dina Hagen geeft u deskundig advies!

Vouwgordijnen kunnen uitstekend gecombineerd worden met de huidige inrichting van uw woning. Als er tenminste goed over nagedacht wordt. Onze specialisten helpen u verder. Of u nu van klassiek, modern of chic houdt, er is altijd een mogelijkheid om voor u de perfecte vouwgordijnen samen te stellen die aansluiten bij uw interieur.

VOUWGORDIJNEN OP MAAT

U wilt toch ook raambekleding die perfect past bij uw interieur? Wij zorgen ervoor dat uw vouwgordijnen naadloos aansluiten op elkaar. In ons eigen professionele atelier kunnen wij alle soorten en maten vouwgordijnen maken uit diverse soorten stoffen naar keuze.

Dina Hagen verkoop niet alleen vouwgordijnen, we bieden ook deskundig advies. Het kiezen van een kleur, de juiste stof of het inmeten van vouwgordijn: dit kunnen behoorlijke drempels zijn als u er geen ervaring mee hebt. Wij hebben die ervaring wel. Daardoor kunnen wij u voorzien van professioneel advies. Neem gerust even contact met ons op of vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WAAROM VOUW-GORDIJNEN?

—  ZIJN EENVOUDIG TE REINIGEN

—  VERSCHILLENDE

     BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN

—  STAAN ALTIJD MOOI

WILT U MEER WETEN OVER ONZE VOUWGORDIJNEN?

Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

5 + 7 =